Soutěž o stylovou síťovku

Přátelé, připravili jsme si pro vás soutěž a možná výhra je opravdu suprová.  A co že to je? Krásná modrá síťová taška, vyrobená u nás! Pamatujete na ní? Znovu frčí, protože vše dobré se vrací…
Vydáno 06.09.2017, přečteno: 1120x
 
 
  • - je velká, jak právě potřebujete
  • - má nosnost až 200kg, to je ale nákup…
  • - je ekologická, stylová, praktická a sexy 
V našem promo videu, které vysvětluje, jak Půjčárna funguje, vystupuje několik kreslených postaviček, někdy jen obličejů (na začátku a úplně na konci) a jejich počet je odpověď na soutěžní otázku.

A co musím udělat? Je to jednoduché.
  • Zaregistrujte se na www.pujcarna.cz
  • Vložte jednu nabídku
  • Do komentáře pod tento článek na blogu napište soutěžní odpověď (číslo)
 
Hotovo? Síťovku máte do týdne doma! Ohledně adresy zaslání vás budeme kontaktovat.
Soutěžíme do konce září, nebo dokud nám nedojdou síťovky :-).
 



Nejnovější články

  • Vydáno 02.06.2019, přečteno: 5023x

    Soutěž s www.smartum.cz!
    Soutěžíme o slevovou poukázku v hodnotě 500kč.

     

  • Vydáno 23.05.2019, přečteno: 1176x
    Znáte www.smartum.cz? My už ano, dokonce máme řadu z produktů tohoto internetového obchodu na Půjčárně. Smartum.cz nabízí široké množství příslušenství k chytrým telefonům. Web na nás působí přehledně, příjemně a cílí na zákaznický full servis. Provozovatel obchodu je pan Pavel Bureš, nedalo nám to a na pár věcí jsme se ho zeptali.
  • Vydáno 30.01.2019, přečteno: 1503x
    Letos je zima jako malovaná. Na horách jsou hromady sněhu, ve městech sucho a mrzne. Takové počasí svádí k zimním sportům a radovánkám, ale pokud vám nestačí válet se ve sněhu a koulovat se, tak potřebujete vždycky nějaké radovadlo (nové slovo). 
  • Vydáno 29.10.2018, přečteno: 1326x
    Venku prší, počasí na draka a není co dělat....možná tak lenošit. A nebo soutěžit? To by mohlo trochu zvednout náladu,ne?! Připravili jsme pro vás BLESKOVOU SOUTĚŽ O LÉTAJÍCÍHO DRAKA.
  • Vydáno 02.10.2018, přečteno: 1267x
    Podle Českého statistického úřadu dosáhl hrubý domácí produkt České republiky meziročně růstu 5,5 % (porovnání posledních kvartálů), mezičtvrtletně byl vzrůst o půl procenta. České HDP v přepočtu na obyvatele se loni dostalo na zhruba 90 procent průměru Evropské unie. Podniky tak byly podle všeho v roce 2017 v dobré formě. Limitem byl hlavně nedostatek pracovní síly.
  • Vydáno 08.07.2018, přečteno: 1415x
    Půjčárna má za sebou devět měsíců fungování. Jakožto úplně nový koncept se myšlenka půjčování věcí rozšiřuje pomalu, ale jistě. Půjčujete čím dál víc a povědomí o Půjčárně se nese Českou republikou. V následujících týdnech bychom chtěli představit mladé projekty, nápady, apod. Děláte něco takového nebo znáte někoho o jehož práci bychom měli napsat? Dejte vědět! Víme jak je těžké šířit novou myšlenku či produkt, když děláte věci poctivě a nízkonákladově. Jsme vděční za každou možnost, kterou jsme dostali k propagaci Půjčárny a tak rádi nabídneme to samé. Těšíme se na vaše návrhy!

    Jako první projekt vám představujeme webovou stránku veterina-online.info
    Nás zaujal a věříme, že vás zaujme také.
  • Vydáno 08.06.2018, přečteno: 1506x
    Vy ještě nemáte naší síťovku? Také vás rozčiluje neustále používání plastových tašek a sáčků? Rádi byste sami omezili toto používání? Ano? My také! Chce to síťovku! 
  • Vydáno 04.06.2018, přečteno: 1313x
    Půjčárna má za sebou devět měsíců fungování. Jakožto úplně nový koncept se myšlenka půjčování věci rozšiřuje pomalu, ale jistě. 

Nejčtenější články

Hlavní menu