Únor, to je Valentýn

14.únor. U žen očekávané a u mužů často opomíjené datum. Den spojený s láskou, červenou barvou, srdíčky všech velikostí a materiálů a romantickou večeří ve dvou. Den svatého Valentýna!
Vydáno 14.02.2018, přečteno: 460x
 
Jeho příběh už jste nejspíš párkrát slyšeli. Existuje více legend, všechny se shodují ale v popisu postavy svatého Valentýna - byl to patron všech zamilovaných. Ať mnich či kněz, ctnostný a spravedlivý Valentýn byl 14. února popraven a na jeho počest, na připomenutí jeho dobrých skutků, se dodnes tento den slaví právě jako svátek zamilovaných lidí. 
Nápoj lásky
Svou drahou polovičku byste asi měli chtít překvapovat a obdarovávat i  v jiné dny, než jen 14.února, na druhou stranu - je to stejné jako s Vánoci - alespoň to člověka donutí :-). Romantická večeře ve dvou je v tento den sázka na jistotu. Zkuste ale letos tuto večeři uvařit sami a k ní namíchat nějaký speciální koktejl lásky - připravte to, co má vaše drahá polovička nejraději, a opřeďte tento nápoj nějakou tajemnou (a samozřejmě zamilovanou) legendou. I obyčejné bílé víno pak může působit jako to nejlepší afrodiziakum. A když po dobrém jídle a alkoholickém zamilovaném nápoji přidáte ještě masáž, na tento den vaše drahá polovička rozhodně nezapomene.
Dětská léta
Skutečným překvapením by mohl být milostný dopis. Vzpomínáte, jak jste na základní škole netrpělivě čekali, jestli vám vaše tajná láska pošle Valentýnku? Zkuste se k těmto krásným okamžikům vrátit a pošlete jednu valentýnku svému partnerovi. 
Ať už Valentýn slavíte či ne, je to jedno, nejdůležitější je užít si pohodový den s lidmi, které máte rádi.

 
 



Nejnovější články

  • Vydáno 02.06.2019, přečteno: 5030x

    Soutěž s www.smartum.cz!
    Soutěžíme o slevovou poukázku v hodnotě 500kč.

     

  • Vydáno 23.05.2019, přečteno: 1180x
    Znáte www.smartum.cz? My už ano, dokonce máme řadu z produktů tohoto internetového obchodu na Půjčárně. Smartum.cz nabízí široké množství příslušenství k chytrým telefonům. Web na nás působí přehledně, příjemně a cílí na zákaznický full servis. Provozovatel obchodu je pan Pavel Bureš, nedalo nám to a na pár věcí jsme se ho zeptali.
  • Vydáno 30.01.2019, přečteno: 1508x
    Letos je zima jako malovaná. Na horách jsou hromady sněhu, ve městech sucho a mrzne. Takové počasí svádí k zimním sportům a radovánkám, ale pokud vám nestačí válet se ve sněhu a koulovat se, tak potřebujete vždycky nějaké radovadlo (nové slovo). 
  • Vydáno 29.10.2018, přečteno: 1332x
    Venku prší, počasí na draka a není co dělat....možná tak lenošit. A nebo soutěžit? To by mohlo trochu zvednout náladu,ne?! Připravili jsme pro vás BLESKOVOU SOUTĚŽ O LÉTAJÍCÍHO DRAKA.
  • Vydáno 02.10.2018, přečteno: 1271x
    Podle Českého statistického úřadu dosáhl hrubý domácí produkt České republiky meziročně růstu 5,5 % (porovnání posledních kvartálů), mezičtvrtletně byl vzrůst o půl procenta. České HDP v přepočtu na obyvatele se loni dostalo na zhruba 90 procent průměru Evropské unie. Podniky tak byly podle všeho v roce 2017 v dobré formě. Limitem byl hlavně nedostatek pracovní síly.
  • Vydáno 08.07.2018, přečteno: 1419x
    Půjčárna má za sebou devět měsíců fungování. Jakožto úplně nový koncept se myšlenka půjčování věcí rozšiřuje pomalu, ale jistě. Půjčujete čím dál víc a povědomí o Půjčárně se nese Českou republikou. V následujících týdnech bychom chtěli představit mladé projekty, nápady, apod. Děláte něco takového nebo znáte někoho o jehož práci bychom měli napsat? Dejte vědět! Víme jak je těžké šířit novou myšlenku či produkt, když děláte věci poctivě a nízkonákladově. Jsme vděční za každou možnost, kterou jsme dostali k propagaci Půjčárny a tak rádi nabídneme to samé. Těšíme se na vaše návrhy!

    Jako první projekt vám představujeme webovou stránku veterina-online.info
    Nás zaujal a věříme, že vás zaujme také.
  • Vydáno 08.06.2018, přečteno: 1512x
    Vy ještě nemáte naší síťovku? Také vás rozčiluje neustále používání plastových tašek a sáčků? Rádi byste sami omezili toto používání? Ano? My také! Chce to síťovku! 
  • Vydáno 04.06.2018, přečteno: 1318x
    Půjčárna má za sebou devět měsíců fungování. Jakožto úplně nový koncept se myšlenka půjčování věci rozšiřuje pomalu, ale jistě. 

Nejčtenější články

Hlavní menu